Konjufca i thërret deputetët: Meqë në byfe gjendet një televizor dhe na shihni, kthehuni në seancë

321
konjufca-i-therret-deputetet:-meqe-ne-byfe-gjendet-nje-televizor-dhe-na-shihni,-kthehuni-ne-seance

Ai këtë thirrje madje e ka bërë në një formë të veçantë, meqë deputetët e munguar ishin duke qëndruar në byfe.

”Meqenëse në byfe gjendet një televizor i vocërr”.

”Të gjithë ata që po na dëgjojnë prej byfesë, i ftojmë të kthehen”.