Hamza: Kuvendi po merr rolin e gjykatës, të atakuarit nga vendimet e tij të ndjekin rrugët ligjore

162
hamza:-kuvendi-po-merr-rolin-e-gjykates,-te-atakuarit-nga-vendimet-e-tij-te-ndjekin-rruget-ligjore

Ai, në seancën e stome të Kuvendit të Kosovës, tha se nuk mund të bëhet krahasimi i RTK-së dhe televizionet e shteteve tjera.

Hamza u shpreh se komisionet parlamentare kanë devijuar prej kompetencave, derisa tha se personat e atakuar nga vendimet e kuvendit duhet të ndjekin rrugët ligjore.

“Komisioniet e kuvendit kanë deviju prej përshkrimit të punës dhe janë shndërruar në komisione hetimore. Ky kuvend po e merr rolin e gjykatës. Shpresoj që njerëzit që janë të atakuar nga këto vendime të shfrytëzojnë të drejtat e veta ligjore sepse nuk mund të ketë emërim individual e shkarkim kolektiv”, tha ai./Rahovec.net/