Lladrovci flet për Bekim Jasharin: Samia do të tërhiqet nga gara në minutat e fundit

196
lladrovci-flet-per-bekim-jasharin:-samia-do-te-terhiqet-nga-gara-ne-minutat-e-fundit

Lladrovci ka thënë se është kundër çasjes së Sami Lushtakut dhe ka thënë se në fund të fundit Lushtaku do të largohet nga kandidimi për kryetar të Skenderajt.

Sidoqoftë kjo është vetëm një teori e Lladrovcit, pasi Lushtaku ka thënë se është i sigurt për fitore në vendlindjen e tij.

Për më shumë ndiq intervistën: