“Do të fitoj mbi 68% të votave”, Ramiz Lladrovci thotë se është i pakonkurrencë në Drenas

197
“do-te-fitoj-mbi-68%-te-votave”,-ramiz-lladrovci-thote-se-eshte-i-pakonkurrence-ne-drenas

Lladrovci ka përmbushur shumicën e premtimeve që ka bërë dhe për këtë thotë se e ka arritur me diciplinë dhe punë.

Lexo edhe:

Lladrovci: Nuk ka bir nane që e lëviz Stadiumin Kombëtar nga Drenica – as Vjosa e as Albini

Sipas tij, në zgjedhjet lokale të 17 tetorit, ai do të arrijë të fitojë pa balotazh, ku në një intervistë për Rahovec.net thotë se do të marr 68% të votave.

Ndryshe, Lladrovci ka thënë se ai do të vazhdojë të mbaj numrin e njëjtë të drejoreshave, por thotë se qysh i emëron mund t’i shkarkojë nëse nuk punojnë si duhet.