Hummeri i ri gjigant edhe për rrugët amerikane

181
hummeri-i-ri-gjigant-edhe-per-rruget-amerikane

Amerikanët i duan veturat gjigante dhe Hummer gjithmonë, ka spikatur mes tyre.

Ne kemi pasur një shans për ta parë atë përmes fotove dhe videove zyrtare, por vetëm në trafikun e përditshëm bëhet e qartë se çfarë ka vendosur t’u ofrojë klientëve amerikanë kompania GMC.

Hummeri i ri nuk mund të dëgjohet më nga një milje larg, por drejton në heshtje me energji elektrike.

Sidoqoftë, gjithçka bie në ujë kur shihet në rrugë me goma të mëdha 35 inç dhe pamjen e një kamionçine.

Prototipi u filmua kohët e fundit në rrugët e Detroit, dhe duke gjykuar nga përdoruesit e tjerë të rrugës, ai është një nga modelet më të mëdha të veturave në treg.

Për shembull, Mustang që u ndal para tij, duket si një lodër, dhe kjo është një veturë e madhe.

Kujtojmë, edicioni më i fuqishëm 1 me mbi 1000 kuaj fuqi fillon me rreth 105,000 dollarë.

Versioni më i lirë do të duhet të presë deri në pranverën e vitit 2024 dhe do të ofrohet për 79,995 dollarë. /Njeshi/

The post Hummeri i ri gjigant edhe për rrugët amerikane appeared first on Njeshi.