Vuçiq: E gjithë historia e Serbisë po shikohet nga këndvështrimi i Kosovës

321
vuciq:-e-gjithe-historia-e-serbise-po-shikohet-nga-kendveshtrimi-i-kosoves

“Vidovdani është ora e takimit tonë, jo vetëm me të kaluarën. Shumë thonë se Kosova është vendlindja e tyre dhe pika kryesore e jetës sonë”, transmeton Klankosova.tv.

“Edhe nëse nuk është plotësisht e vërtetë, është sigurisht një nga më të rëndësishmet, sepse vëzhguesit e Kosovës po e rishikojnë tërë historinë tonë nga Kosova deri më sot”, tha Vuçiq.