Rast i rrallë/ Glauk Konjufca veç një banesë, pak para në bankë dhe kredi 67 mijë euro

208
rast-i-rralle/-glauk-konjufca-vec-nje-banese,-pak-para-ne-banke-dhe-kredi-67-mije-euro

Në seksionin e pasurisë së Paluajtshme është deklaruar nga Konjufca vetëm një banesë me 100 metra katrorë në vlerë 67 mijë e 125 euro.

 

Ai nuk ka as parcelë toke, as shtëpi tjetër, as shtëpizë pushimi.

Për më tepër, Konjufca ka deklaruar në AKK se për banesën e lartpërmendur është në kredi për 12 vjet.

LEXO KËTU