Lista Serbe: Duke ndjekur politikën e Vuçiqit, të bashkuar festojmë Vidovdanin në Kosovë

198
lista-serbe:-duke-ndjekur-politiken-e-vuciqit,-te-bashkuar-festojme-vidovdanin-ne-kosove

Në deklaratën e Listës Serbe të paraqitur në media thuhet se dje, “si shumë herë më parë, falë politikës së përmendur, 14 familje në Kosovë anëtarët e të cilave morën shtëpitë e tyre në komunën e Zveçanit, të punësuar në Universitetin e Prishtinës me seli në very të Mitrovicës, dhe dhjetëra serbë nga Fushë Kosova janë dakorduar me drejtorin e Zyrës për Kosovë Petar Petkoviq rreth një plani , për të zgjidhur problemet që kanë”, raporton Kosovo Online.

Në çdo 28 qershor serbët nga Kosova e të ardhur nga Serbia,  e shënojnë Betejën e humbur të Kosovës me ritet e tyre fetare të festës së Vidovdanit. Ndërsa që gjithçka të shkoj siç duhet dhe pa ndonjë ekses po përkujdeset policia e Kosovës, të cilët tashmë kanë dalë në vendngjarje./Rahovec.net/