Kërkoi kthimin mbrapsht të 190 mijë eurove, kosovari e mashtroi finlandezen duke i kërkuar para për t’i ndihmuar

188
kerkoi-kthimin-mbrapsht-te-190-mije-eurove,-kosovari-e-mashtroi-finlandezen-duke-i-kerkuar-para-per-t’i-ndihmuar

Policia e Kosovës ka arrestuar një person të dyshimtë, pasi që kishte arritur të mashtroi viktimën femër shtetas finlandeze duke i marrë 10 mijë euro.

Më pas të njëjtës i janë kërkuar edhe 5 mijë euro të tjera, për të ndihmuar viktimën që ti kthehen 190 mijë euro të cilat ajo i kishte investuar në një portal, transmeton lajmi.net.

Me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje.

Më pas të njëjtës i janë kërkuar edhe 5 mijë euro të tjera, për të ndihmuar viktimën që ti kthehen 190 mijë euro të cilat ajo i kishte investuar në një portal, transmeton lajmi.net.

Me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje.

“Kosovë dhe Gjermani 27.06.2021 – 02:00. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar, pasi që kishte arrit të mashtroi viktimën femër shtetase finlandeze dhe nga ajo ka marr 10.000 euro dhe ka kërkuar edhe 5000 euro tjera, për të ndihmuar viktimën që tij kthehet 190.000 euro të cilat ajo i kishte investuar në një portal. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje”.