Fitore Pacolli dhe Artan Abrashi e kalojnë vikendin në Stamboll, publikojnë foto nga Taksim Park

141
fitore-pacolli-dhe-artan-abrashi-e-kalojne-vikendin-ne-stamboll,-publikojne-foto-nga-taksim-park

Abrashi ka publikuar një foto ku shihet së bashku me deputeten Pacolli të ulur në një kafene ku duket se po e shijojnë kafenë e tyre aty.

Abrashi ka publikuar veç foton dhe nuk ka lënë ndonjë mbishkrim.