ATK inkason 60 milionë euro më shumë se vjet (Video)

252
atk-inkason-60-milione-euro-me-shume-se-vjet-(video)

Murtezaj: Bizneset të obliguara që t’i kryejnë obligimet tatimore ndaj shtetit

Vendimi i fundit i Qeverisë së Kosovës për lehtësimin e masave anti-Covid që lejon edhe mbajtjen e dasmave dhe ahengjeve, pritet të ndikojë në rritjen e të hyrave për arkën e shtetit dhe në gjenerimin ekonomik në përgjithësi./21Media