Emërohen bordet e përkohshme të kompanive rajonale të ujësjellësit

135
emerohen-bordet-e-perkohshme-te-kompanive-rajonale-te-ujesjellesit

 

Qeveria e Kosovës ka miratuar anëtarët e përkohshëm të bordit të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Prishtina” dhe të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Ibër Lepenci”.

Kryetare e bordit të përkohshëm në KRU është Nora Tarfashiku dhe anëtarë janë Albana Qehaja, Artan Shuku dhe Evetar Zeqiri.

Në mbledhjen e Qeverisë është aprovuar edhe vendimi për Bordin e Përkohshëm të Drejtorëve të Ndërmarrjes Publike Hidroekonomike “Ibër Lepenci”, kryesuese është Hajrije Morina dhe anëtarë janë Rexhep Podvorica, Denis Dautaj dhe Hymret Mydyti./21Media

The post Emërohen bordet e përkohshme të kompanive rajonale të ujësjellësit appeared first on Gazeta Press.