Shkarkohen tre zyrtarë të lartë të KEK-ut

180
shkarkohen-tre-zyrtare-te-larte-te-kek-ut

 

Bordi i përkohshëm i drejtorëve të Korporatës Energjetike të Kosovës ka njoftuar për shkarkimin e ushtruesit të detyrës së zëvendëskryeshefit ekzekutiv, Enver Gashi, dhe për ndryshime në dy kuadro të tjera në korporatë.

Sipas një komunikate për media, në mbledhjen e 22 qershorit, pos Gashit janë marrë vendime edhe për ndryshime në pozitën e Sekretarit të Korporatës dhe Zyrtarit të Auditimit të Brendshëm.

Arsyetimi i Bordit të përkohshëm të drejtorëve për këto ndryshime ka qenë se vendimet po merren me qëllim që të ndryshohet dinamika e punës dhe të fuqizohen proceset me të cilat pritet të përballet korporata, si në prodhim por edhe në përmirësim të fushës ambientale./21Media

The post Shkarkohen tre zyrtarë të lartë të KEK-ut appeared first on Gazeta Press.