Mercedes tashmë ka nisur punën për veturën e re të kategorisë E-Class

147
mercedes-tashme-ka-nisur-punen-per-veturen-e-re-te-kategorise-e-class

Kompania gjermane Mercedes-Benz kohët e fundit prezantoi një version të ridizenjuar të E-Class për të qenë një rival edhe më konkurrues i BMW 5 Series, dhe përveç kësaj tashmë është duke punuar në një model të ri.

Mercedes ka përmirësuar dizajnin e jashtëm, ka rritur gamën dhe ka përmirësuar teknologjinë, në mënyrë që E-Class të jetë ende ndër sedanët luksozë më të bukur në treg pas ngritjes së fytyrës. Por kur parulla e ndërmarrjes është “Më e mira ose asgjë”, atëherë nuk ka kohë për t’u çlodhur. Fotografi i revistës Carbuzz, fotografoi gjeneratën e ardhshme të E-Class në provë.

Të shohësh E-Class të ri në provë është paksa befasuese për faktin se ajo aktuale sapo është rifreskuar, por ciklet e zhvillimit në industrinë e automobilave janë mjaft të gjata. Mushka e provës e kamufluar përdori trupin E-Class para ridizenjimit, por në fund pritet një model krejtësisht i ri.

Pavarësisht maskimit, mund të konkludohet se harqet e rrotave janë zgjeruar, që do të thotë se E-Class mund të jetë më e gjerë në gjeneratën e ardhshme. Një mundësi tjetër është që ato të jenë zgjeruar për të gjetur hapësirë për rrota më të mëdha gjatë testimit.

Duket se prototipi është ngritur pak më shumë dhe nuk ka shenja që tregojnë një veturë elektrike.

Brezi i ardhshëm i E-Class do të mbajë emërtimin W214, dhe ardhja e tij pritet në 2023 ose 2024. Kjo do të thotë se ka ende kohë për fotografi spiune që zbulojnë modelin e modelit të prodhimit.

Mercedes së shpejti do të ofrojë një version elektrik të E-Class të quajtur EQE, por tashmë është e qartë se gjenerata e ardhshme E-Class do të jetë në dispozicion me një motor benzinë. /Njeshi/

The post Mercedes tashmë ka nisur punën për veturën e re të kategorisë E-Class appeared first on Njeshi.