Ligji për Paga, kërkesë e shërbyesve civilë (Video)

177
ligji-per-paga,-kerkese-e-sherbyesve-civile-(video)

Kundërshtojnë shkarkimin e Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës

Sindikata e Shërbimit Civil dhe Sindikata e Administratës Publike kundërshtojnë iniciativën e Komisionit Parlamentar për shkarkimin e Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës të Shërbimit Civil të Kosovës. Në Ditën ndërkombëtare të Shërbyesve Civil kërkuan edhe procedimin e Ligjit të Pagave./21Media

The post Ligji për Paga, kërkesë e shërbyesve civilë (Video) appeared first on Gazeta Press.