KEK së shpejti edhe me impiante për trajtimin e të gjitha ujërave në TC-B (Video)

160
kek-se-shpejti-edhe-me-impiante-per-trajtimin-e-te-gjitha-ujerave-ne-tc-b-(video)

Bucolli: Me këtë projekt arrihen standarde evropiane mjedisore

Në zonën tokësore të Termocentralit B, Korporata Energjetik e Kosovës do të ndërtoj 5 impiante për trajtimin e të gjitha ujërave teknologjike apo industriale, duke mos lënë anash edhe ujërat e zeza dhe ato atmosferike. Ky projekt do të realizohet falë mbëshetjes së zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë./21Media

The post KEK së shpejti edhe me impiante për trajtimin e të gjitha ujërave në TC-B (Video) appeared first on Gazeta Press.