Bizneset paraqitën edhe një herë shqetësimet e veta (Video)

180
bizneset-paraqiten-edhe-nje-here-shqetesimet-e-veta-(video)

Bizneset paraqitën edhe një herë shqetësimet e tyre. Kësaj here para ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci./21Media

The post Bizneset paraqitën edhe një herë shqetësimet e veta (Video) appeared first on Gazeta Press.