Policia gjobit shoferin që parkoi veturën në vend të ndaluar dhe pengoi qarkullimin e zjarrfikësve

178
policia-gjobit-shoferin-qe-parkoi-veturen-ne-vend-te-ndaluar-dhe-pengoi-qarkullimin-e-zjarrfikesve

Policia e Kosovës ka shqiptuar gjobë ndaj vozitësit i cili ka parkuar veturën në vend të ndaluar për parking ku ka penguar qarkullimin e mjeteve emergjente të zjarrfikësve.

Policia ka bërë të ditur se janë marrë të gjitha masat adekuate përfshirë edhe shqiptimin e gjobës ndaj vozitësit.

Poashtu u tha se kërkohet nga të gjitha pjesëmarrësit në trafik qofshin ata edhe zyrtarët policor apo cilitdo institucion tjetër të ju përmbahen rregullave në trafik.

Postimi i plotë:

Pas ndihmës dhe informatave të ofruar nga qytetarët në Gjilan, identifikohet vozitësi i cili ka parkuar veturën në vend të ndaluar për parking ku ka pengu qarkullimin e mjeteve emergjente të zjarrëfikësve.

Pas pranimit të informacioneve relevente është identifikuar shoferi i “automjetit” i njejti ishte i parkuar në vendë të ndaluar për parkim.

Policia ka marr masat adekuate përfshirë edhe shqiptimin e gjobës ndaj këtij vozitësi.

Kerkohet nga të gjithë pjesëmarrësit në trafik qofshin ata edhe zyrtarë policor apo cilit do institucion tjerë të ju përmbahen rregullave në trafik sepse zero tolerancë do të aplikohet ndaj secilit pa dallim