Gresa Pallaska e mëson kuptimin e jetës

140
gresa-pallaska-e-meson-kuptimin-e-jetes

Gresa Pallaska është ylli i padiskutueshëm i teatrit, filmit dhe televizionit, me pjesmarrje në shumë projekte të sukseshme.

Gresa, ka një ditë mjaftë të angazhuar me xhirime në serialin “Çka ka shpija”.

Ajo, nuk është nga ato figura që ekspozohen shumë në rrjete sociale dhe nëse e bënë këtë gjë, atëherë vërtet ka për të treguar diçka.

Në këtë foto, ajo shfaqet e mrekullueshme, pa asnjë shenjë të viteve që ikin, ndërkohë që citon piktorin e famshëm soanjoll, Pikasso.

The post Gresa Pallaska e mëson kuptimin e jetës appeared first on Gazeta Press.