Deputetja e PDK-së lavdëron Daut Haradinajn: Ai shquhet për guxim, këto ditë po punon më së shumti

183
deputetja-e-pdk-se-lavderon-daut-haradinajn:-ai-shquhet-per-guxim,-keto-dite-po-punon-me-se-shumti

“Çka kom pa këto ditë është se Daut Haradinaj po punon më së shumti. E përgëzoj Dautin për dëshirën, për vullnetin dhe për guximin.”

“Ai për guxim shquhet pasi që është ish luftëtarë dhe është person që merr vendime”, ka thënë Hoxha në T7.

Ndryshe, PDK ende nuk ka zyrtarizuar ndonjë kandidat për kryeqytetin teksa emri më i përfolur është ai i Uran Ismailit.