Për një javë janë sanksionuar 739 shoferë për përdorim të telefonit gjatë ngasjes

162
per-nje-jave-jane-sanksionuar-739-shofere-per-perdorim-te-telefonit-gjate-ngasjes

Vetëm gjatë javës së kaluar (14-20.06.2021), për përdorim të telefonit gjatë ngasjes janë sanksionuar 739 shoferë, njofton policia.

Lajmin e kanë bërë të ditur në faqen e tyre në Facebook, pasiqë perdorimi i telefonit nuk lejohet gjatë vozitjes së automjetit.

Policia a Kosovës ka shtuar aktivitet në trafik, për shkak të numrit të madh të aksidenteve, sidomos të atyre me fatalitet.

Së fundmi është konfiskuar numër i madh i patentë shoferëve si dhe komunikacioni po monitorohet edhe me anë të dronëvë.

Gjithashtu qytetarët po bashkëpunojnë me policinë për rastet kur po tejkalohet në vijë të plotë, duke dërguar foto apo video nga vendi i ngjarjes.