PDK zgjedh kryetarin, vjen reagimi i parë nga Vlora Çitaku

200
pdk-zgjedh-kryetarin,-vjen-reagimi-i-pare-nga-vlora-citaku

Pas këtij lajmi ka reaguar Vlora Çitaku e cila e ka quajtur lajm jashtëzakonisht i mirë.

Çitaku është përmendur që të jetë pjesë e kandidaturës për të parën e PDK-së, mirëpo në këtë status nuk ka thënë asgjë më shumë.

Reagimi i plotë:

PDK ka bërë hapin e duhur sonte duke vendosur për të shkuar në zgjedhje për lidershipin e partisë. Lajm jashtëzakonisht i mirë.

Përtej ndryshimeve nominale, ndryshimet programore dhe strukturore janë po aq të rëndësishme.

Në një demokraci të shëndoshë roli i opozitës është vital. Bravo 👏

Respekt maksimal për Enver Hoxhajn, i cili në rrethana krejt të jashtëzakonshme mori përgjegjësinë për ta udhëhequr PDK-në.

Na priftë e mbara! /Rahovec.net/