A i dha leje Kadri Veseli Enver Hoxhajt për zgjedhjen e kryetarit të ri?

164
a-i-dha-leje-kadri-veseli-enver-hoxhajt-per-zgjedhjen-e-kryetarit-te-ri?

Hoxhaj në Pressing të T7 ka thënë se bisedat me Veselin janë kryesisht të karakterit human dhe se nuk diskutojnë për vendime brenda partisë, përfshirë këtu edhe zgjedhjen e kryetarit të ri.

“Me Veselin kam biseduar para dy-tre javësh. Bisedat me zotrin Veseli janë të karakterit human, si ke kaluar, si e ke pasë ditën. Nuk ka ndonjë komunikim për atë se çfarë vendime të marrim në PDK perfshirë edhe zgjedhjen e kryetarit të ri. Me zotrin Veseli Kemi folur edhe pas rezultatit zgjedhor, edhe gjatë zgjedhjeve. Por asnjëherë me Thaçin dhe Veselin nuk kemi komuniku në rrafshin e asaj që të marrim këshilla politike”, ka thënë Hoxhaj.

Tutje ai tha se përveç tij, as të tjerët nuk kanë bërë biseda të tillë me ish kreun e partisë së tyre.

“Nuk ka njerëz të tjerë brenda kryesisë së PDK-së të cilët me zotrin Veseli apo zotrin Thaçi koordinohen për vendimmarrje politik, mjerisht jo. Ata janë në gjykatë, dihet edhe karakteri i një telefonate të tillë. Brenda PDK-së asnjë njeri serioz nuk e konfirmon një gjë të tillë”, tha Hoxhaj.