Sokol Haliti: Punoj më shumë se 12 orë në ditë

195
sokol-haliti:-punoj-me-shume-se-12-ore-ne-dite

Ai thotë se çdo here mbetet në punë më shumë se ora 16:00 kur përfundon orari i punës.

Lexo edhe: 

Nuk ka orar/ Falë namazin e sabahut dhe fillon punën, Suma nuk pushon as të shtunën e të dielën

“Pas orarit të punës më bie vetura zyrtare në shtëpi, nuk e marrë në shtëpi asnjëherë veturën, e kam mbajtur premtimin, vjen vetura më merr dhe më kthen, kabineti e dërgon. Orari është nga ora 08:00 deri 18:00, 19:00, 20:00, nganjëherë 24. Punoj më shumë se 12 orë”, ka deklaruar Haliti në intervistën REPORTERI n’Komunë.

Ai thotë se puna e kryetarit është e tillë, e paparashikueshme.