Rufki Suma i çon ‘selam’ Ramiz Lladrovcit si kryetari më i mirë i zgjedhur

141
rufki-suma-i-con-‘selam’-ramiz-lladrovcit-si-kryetari-me-i-mire-i-zgjedhur

Për këtë e ka përgëzuar Suma Lladrovcin, ani pse tha se nuk beson shumë të llogaritja e drejtë e performancës që bëhet.

“I urojmë sukses edhe Ramizit edhe të tjerëve. Nuk duhet të kemi inati pse një komunë shpallet e para, ne duhet t’i përgëzojmë kush do që shpallet komuna më e mirë, për shkak se ne të gjithë kemi qejf me qenë të parët, por nuk ekziston mundësia. Ne duhet të bëjmë gara për të mirën e qytetarëve dhe jo me akuzua dikë tjetër pse filani është i pari, pse i dyti”, ka thënë ai.

Për këto dhe gjëra të tjera mjaftë interesante që e karakterizojnë kryetarin Suma, ndiqeni intervistën: