Selim Selimi kritikon Abdixhikun: S’po e sheh malin prej drunit

173
selim-selimi-kritikon-abdixhikun:-s’po-e-sheh-malin-prej-drunit

Selimi ka shkruar se zëdhënësi ka folur me gojën e kryeministrit Kurti.“Vetëm Lumirit i ndodh mos me e “pa malin prej drunit”.

Kapet me zëdhënësin e Qeverisë për ta amnistuar Kryeministrin. Nēse s’ka përgënjështrim nga Kryeministri, zëdhënësi ka folur me gojën e Kryeministrit! Marrëveshja e Washingtonit është arritje dhe ligjërisht e aplikueshme”, ka shkruar zyrtari i AAK-së.

Abdixhiku ka deklaruar sot gjatë ditës se “aq di i shkreti”, kur është pyetur rreth deklaratës së zëdhënësit të Qeverisë, Përparim Kryeziu, se marrëveshja e Washingtonit nuk ka vlerë juridike duke shtuar se çdo marrëveshje ndërkombëtare është e obligueshme, e sidomos ato me SHBA-në.