Kurti takon Orlandon, paralajmërohet vizita e kryediplomatit italian në Prishtinë

133
kurti-takon-orlandon,-paralajmerohet-vizita-e-kryediplomatit-italian-ne-prishtine

Orlando, ka paralajmëruar vizitën e ministrit të jashtëm të këtij vendi, Luigi Di Maio në Kosovë.

Orlando theksoi se me Kurtin biseduan për rritjen e mëtutjeshme të bashkëpunimit ndërmjet Kosovës dhe Italisë.