Kurti: Duhet drejtësi për të lehtësuar dhimbjen e të mbijetuarve nga dhuna seksuale gjatë luftës

160
kurti:-duhet-drejtesi-per-te-lehtesuar-dhimbjen-e-te-mbijetuarve-nga-dhuna-seksuale-gjate-luftes

“Në Ditën Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës Seksuale në Konflikt ne e rikujtojmë se deri tani askush nuk është dënuar për dhunimin e mijëra grave dhe burrave në Kosovë nga forcat e Serbisë në gjatë viteve 1998-1999. Drejtësia është e nevojshme për të lehtësuar vuajtjet dhe stigmën e heshtur të të mbijetuarve të dhunës seksuale gjatë luftës”, ka shkruar Kurti në rrjetin social Twitter.