Ekonomi: Rishikimi i buxhetit (Video)

246
ekonomi:-rishikimi-i-buxhetit-(video)

Ekonomistët kërkojnë të harmonizohet programi për rimëkëmbje ekonomike

Buxheti prej 2.4 miliardë eurosh për vitin 2021 i miratuar nga ish-Qeveria Hoti pritet të rishikohet nga Qeveria Kurti. Njohësit e ekonomisë kërkojnë që në këtë projektligj të harmonizohen prioritetet e qeverisë dhe programi qeveritar për rimëkëmbje ekonomike./21Media

The post Ekonomi: Rishikimi i buxhetit (Video) appeared first on Gazeta Press.