Lehtësia me të cilën BMW arrin shpejtësinë 300 km/orë

221
lehtesia-me-te-cilen-bmw-arrin-shpejtesine-300-km/ore

BMW M5 CS përfaqëson pjesën më të lartë të gamës, në gamën BMW M.

Përveç që është shumë më e fuqishme se versioni bazë, afërsisht i njëjti raport zbatohet për sa i përket çmimit.

Prandaj, nuk ka gjasa që ta hasni këtë veturë mjaft shpesh. Nëse e bëni këtë, mos u habitni me lehtësinë me të cilën do të zhduket nga horizonti juaj.

Sedani 1825 kg ka 635 kuaj fuqi, gjë që e bën atë M5 më të fortë në histori. Dhe më e shpejta, sepse kap 100 km / orë në më pak se 3 sekonda, dhe 4.4 V8 twin-turbo është gati ta drejtojë atë në më shumë se 300 km / orë.

Nëse nuk e besoni, shikoni videon.

AutoTopNL e çoi atë veturë në autostradë. Dhe në të vërtetë, 100 km / orë kapen për më pak se 3 sekonda, por nxitimi në 200 km / orë është edhe më mbresëlënës – më mirë se të dhënat e fabrikës. /Njeshi/

The post Lehtësia me të cilën BMW arrin shpejtësinë 300 km/orë appeared first on Njeshi.