Vetëm familja Hoti ka siguruar tregun për 150 tonë tranguj (Video)

191
vetem-familja-hoti-ka-siguruar-tregun-per-150-tone-tranguj-(video)

Ka filluar edhe vjelja e specave për herë të parë këtë vit

Specat dhe trangujt kanë filluar të vilen në Krushë të Madhe të Rahovecit. Ka fermer që pret rendimente të trangujve edhe deri 150 tonë. Puna në serra është e vështirë, por kur angazhohet e tere familja rendimentet nuk mungojnë thonë fermerët e kësaj ane.(Teksti-Bahtir Cakolli, kamera- Sahit Troshupa)/21Media

The post Vetëm familja Hoti ka siguruar tregun për 150 tonë tranguj (Video) appeared first on Gazeta Press.