Rreth 4 milionë euro humbje me ligjin për sponzorizimet (Video)

122
rreth-4-milione-euro-humbje-me-ligjin-per-sponzorizimet-(video)

Ka dyshime për keqpërdorime!?

Rreth 4 milionë euro i ka humbur buxheti i shtetit që prej kur ka nis së zbatuari Ligji për sponsorizime në fushën e kulturës, rinisë dhe sportit. Ky ligj i cili ka hyrë fuqi nga mesi i vitit 2019, vazhdon të kundërshtohet nga ana e Administratës Tatimore e Kosovës, pasi sipas tyre ka reflektime negative buxhetore nga viti në vit./21Media

The post Rreth 4 milionë euro humbje me ligjin për sponzorizimet (Video) appeared first on Gazeta Press.