Aktakuzë për terrorizëm ndaj një personi në Prishtinë

346
aktakuze-per-terrorizem-ndaj-nje-personi-ne-prishtine

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur një aktakuzë kundër personit me iniciale H.H., nën dyshimin për pjesëmarrje në terrorizëm.

Sipas një komunikate për media, lëshuar nga Prokuroria Speciale e Kosovës, aktakuza është ngritur të premten në Gjykatën Themelore në Prishtinë.

“Prokuroria Speciale aktakuzën kundër të pandehurit me inicialet H.H., e ka ngritur për shkak të dyshimit se e ka kryer veprën penale “Organizimi dhe pjesëmarrja në grup terrorist” nga neni 143 paragrafi 2 të Kodit penal të Republikës së Kosovës”, thuhet në komunikatë.