Kërpudhat shampinjon në Jashanicë të Klinës (Video)

243
kerpudhat-shampinjon-ne-jashanice-te-klines-(video)

Biznes me 12 të punësuar, parashihet numri i punëtorëve

Në Kosovë ka njerëz me shpirt ndërmarrësi, me ide dhe iniciativë.

Hapin biznese dhe me punë të përkushtuar i zhvillojnë ato shkallë – shkallë,duke rritur edhe numrin e të punësuarve. Një shembull ilustrativ vjen nga Jashanica e Klinës. /21Media

 

 

The post Kërpudhat shampinjon në Jashanicë të Klinës (Video) appeared first on Gazeta Press.