Valla bre Shyhret veç ma e re po bahesh…

435
valla-bre-shyhret-vec-ma-e-re-po-bahesh…

Shyhrete Behluli dhe Gold Ag dje kanë lansuar bashkëpunimin e tyre të ri.

“Përhajr gjyshe” mban titullin kënga e lansuar nga dyshja e cila po pëlqehet e dëgjohet mjaft shumë.

Si zakonisht është Shyhretja ajo që ka marrë vëmendjen me paraqitjen e saj sikur të ishte një vajzë e re dhe e pamartuar.

Sot tek sa shrërndau një imazh nga klipi më ri menjëhere e vërshuan komentet e në përgjithësi edhe komplimentet.

The post Valla bre Shyhret veç ma e re po bahesh… appeared first on Gazeta Press.