Kuvendi i Shqipërisë voton PRO shkarkimit të presidentit Ilir Meta

182
kuvendi-i-shqiperise-voton-pro-shkarkimit-te-presidentit-ilir-meta

Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruci bën  me dije se kanë votuar pro 104 deputetë, 7 kundër, 2 abstenim dhe 1 fletë votimi ishte e pavlefshme.

Vendimi do i dërgohet Gjykatës Kushtetuese, të cilës i mbetet të thotë fjalën e fundit për këtë kërkesë.