Krasniqi: Njeriu i afërt i Besnik Bislimit bëhet kryesori i financave në Telekom

99
krasniqi:-njeriu-i-afert-i-besnik-bislimit-behet-kryesori-i-financave-ne-telekom

Ai nga sot mban pozitën e ushtruesit të detyrës së Zyrtarit Kryesor Financiar dhe Thesarit në këtë kompani publike.

Ndaj këtij emërimi ka reaguar Frashër Krasniqi nga Partia Socialdemokrate e Kosovës, i cili ka thënë se Feim Kelmendi është militant i VV-së dhe i afërt i Besnik Bislimit.

“Feim Kelmendi, militant i VV dhe i afërt i Besnik Bislimit, qenka emëruar shef i Financave në Telekom. Çdo ditë e më shumë ‘erë shteti’ e ‘frymë ndryshimi’”, ka shkruar Krasniqi nëFacebook.

Por kush është Feim Kelmendi që me vota unanime të Bordit të Telekomit u emëruar në këtë pozitë.

Në profilin e tij në Facebook, Kelmendi shihet se është një përkrahës i madh i Lëvizjes Vetëvendosje.

Madje ai ka fotografi edhe me zëvendës kryeminsitrin e parë Besnik Bislimi.

E, në disa fotografi të tjera në profilin e tij shihen edhe llogoja dhe numri i Lëvizjes Vetëvendosje që kishte mbajtur në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Kelmendi të njëjtën pozitë e kishte mbajtur edhe gjatë Qeverisë Kurti 1, por me rrëzimin e qeverisë atë kohë, ai kishte dhënë dorëheqje nga kjo pozitë për t`u emëruar sërish në këtë pozitë në Qeverinë Kurti 2.