E quajti “kurvar të kafeneve të natës”, Faik Fazliut për burrin e Albulena Haxhiut: Nuk merrna me ata idiota

185
e-quajti-“kurvar-te-kafeneve-te-nates”,-faik-fazliut-per-burrin-e-albulena-haxhiut:-nuk-merrna-me-ata-idiota

“Kurvëria nëpër kafehane të natës nuk mbulohet me logon e UÇK-së! Veteran je në shpi e në publik kurse kur hyn kafehaneve të natës je kurvar dhe trajtohesh si i tillë”, ka shkruar ai në një koment.

Ndaj kësaj deklarate ka reaguar invalidi i luftës së UÇK-së, Faik Fazliu, i cili e quan idiot burrin e Albulena Haxhiut.

“Nuk merrna me ata idiota, nuk jam i nivelit të merrna me ta. Kam qenë në një lokal shumë normal, ku hyjnë familjarë”, tha Fazliu në T7.

Fazliu tha se ai ka qenë bashkë me gruan e tij në lokal dhe aty është menaxher miku i tij, kurse shokët e tij ish-luftëtarë të UÇK-së punojnë si sigurim.

Lexo edhe:

Burri i Albulena Haxhiut e quan “kurvar të kafeneve të natës” Faik Fazliun