Daut Haradinaj: Faik Fazliu ka humbur gjymtyrët e trupit për ta pasur policinë tonë, duhet pasur kujdes me këtë kategori

143
daut-haradinaj:-faik-fazliu-ka-humbur-gjymtyret-e-trupit-per-ta-pasur-policine-tone,-duhet-pasur-kujdes-me-kete-kategori

Gjatë këtij emisioni Haradinaj foli për zhvillimet e fundit në vendin tonë si për, qeverisjen e tanishme, rëndësinë e institucioneve karshi qytetarëve si dhe për kandidaturën e tij për kryeqytetin.

Duke folur për rastin e shumë përfolur të invalidit të UÇK-së, Faik Fazliu, i cili u arrestua të shtunën gjatë një fjalosje verbale me pjesëtarë të Policisë së Kosovës, Haradinaj tha se Fazliu ka humbur gjymtyrët për ta pasur policinë tonë, andaj duhet pasur kujdes me këto kategori.

“Faik Fazliu është pa gjymtyrë, duhet pasur kujdes sepse ai njeri ka humbur gjymtyrë në luftë, duhet respektuar këtë kategori që ka dhënë gjithçka për këtë vend. UÇK-në nuk mund ta dëmtoj askush, e mbron sakrifica që kanë bërë të gjithë dhe s’mun ta njollos askush luftën tonë”, tha Haradinaj.

“Nuk është detyrë e ministrit të jap këto lloj cilesime. Nuk i bën nder as ministrit një qëndrim i tillë. Në rast se ju i paragjykoni njerzëit, ju nuk jeni ministër i Kosovës por vetëm i psrtisë suaj. Në video incizime u pa se zotri Fazliu