Nëse e keni parë këtë 48-vjeçar nga Peja, lajmërojeni menjëherë Policinë

328
nese-e-keni-pare-kete-48-vjecar-nga-peja,-lajmerojeni-menjehere-policine

Policia e Kosovës në Pejë ka kërkuar bashkëpunim nga qytetarët për lokalizimin e 48-vjeçarit nga Peja, pasi dyshohet për veprën penale ‘vjedhje e rëndë’.

Personi i kërkuar është Pleurat (Gëzim) Myderizi i lindur me 19.03.1979 në Pejë.

“Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresë të Gjykatës Themelore nё Mitrovicë- dega Skenderaj, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij, lëshon: Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor”, thuhet në komunikatën e Policisë.Reklamë

Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

– 192 dhe 080019999 (pa pagesë)

– 039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë – E-mail adresa: info@kosovopolice.com