Tuesday, June 6, 2023
Ballina AUTO & TECH Del në shitje prodhimi i fundit Bugatti Veyron Super Sport

Del në shitje prodhimi i fundit Bugatti Veyron Super Sport

176
del-ne-shitje-prodhimi-i-fundit-bugatti-veyron-super-sport

Bugatti Veyron është një super veturë mjaft e rrallë dhe Veyron Super Sport është me të vërtetë ekzotike pasi janë prodhuar vetëm 48 njësi. Kopja e fundit e prodhuar ofrohet për shitje.

Kjo është kopja e 48-të që ka dalë nga linja e prodhimit dhe e cila përsëri po kërkon një pronar të ri. E veçanta për Veyron Super Sport është fakti që dikur ishte modeli më i shpejtë i prodhimit të rrugëve në të gjitha kohërat dhe ai e fitoi atë titull në 2010 pasi arriti një shpejtësi prej 431,072 km/orë.

Ndryshe nga modeli Chiron Sport i cili përshpejtoi në 490,484 km/orë në një drejtim, Veyron Super Sport e bëri këtë në dy drejtime

Modeli i fundit i prodhuar i ofruar për shitje mbuloi vetëm 2,015 kilometra, u servisua rregullisht për herë të fundit në 24 Shkurt të këtij viti dhe vjen me një sërë gomash të reja dhe një garanci të zgjatur Bugatti deri në Janar 2022.

Për tifozët dhe koleksionistët e pasur të Bugatti, kjo është një mundësi unike. /Njeshi/

The post Del në shitje prodhimi i fundit Bugatti Veyron Super Sport appeared first on Njeshi.