Lansohet platforma “Agromarket Ks” (Video)

852
lansohet-platforma-“agromarket-ks”-(video)

Platfporma që ndërlidh konsumatorët në mbarë Kosovën me fermerët

Në Prishtinë, u lansua platforma dixhitale Agromarket Ks, e realizuar nga Dhoma ekonomike e grave të Kosovës G7 në bashkëpunim me Sigma BMC. Agromarket Ks, është Projekti më i ri digjital që ndërlidh konsumatorët në mbarë Kosovën me fermerët dhe përpunuesit e produkteve ushqimore.(Teksti: Gjylshahe Beqiraj- Ibrahimi, kamera: Gyner Muja) /21Media

 

 

The post Lansohet platforma “Agromarket Ks” (Video) appeared first on Gazeta Press.