Kjo është familja e Miranda Hashanit, burri dhe dy fëmijët

278
kjo-eshte-familja-e-miranda-hashanit,-burri-dhe-dy-femijet

Miranda është zonja e skenës sonë muzikore, këngëtarja me zërin e artë që ka bërë për vetë një publik mjaftë të gjërë.

Ajo këndon prej më shumë se tridhjet vjet dhe asnjëherë nuk është kufizuar në zhanre.

Miranda, herë këndon muzikë të lehtë, herë popullore, e gjjthashtu ka edhe shumë këngë zbavitëse e moderne, që kanë fituar epitetin e këngëve hit.

Këngëtarja e njohur po jeton mes Kosovës, Maqedonisë dhe Gjermanisë.

Ajo, asnjëherë nuk ka folur shumë për vetën dhe jetën përtej skenës.

Zbulojmë portretin familjar të Miranda Hashanit, shkruan “Kosovarja”.

The post Kjo është familja e Miranda Hashanit, burri dhe dy fëmijët appeared first on Gazeta Press.