Policia në Ferizaj arreston dy person të dyshuar për vjedhje të rëndë

201
policia-ne-ferizaj-arreston-dy-person-te-dyshuar-per-vjedhje-te-rende

Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj ka bërë të ditur se ka arrestuar dy persona të kërkuar për “vjedhje të rëndë në vazhdim”.

Gjatë zbatimit të urdhëresave të gjykatës, sipas kësaj Drejtorie, policia ka hasur në rezistencë tek i pandehuri N.A, i cili i ka rezistuar arrestimit të policisë, duke i sulmuar fizikisht dy zyrtar policor, të cilët kanë marr lëndime të lehta trupore. Ndaj tij është inicuar edhe një rast ‘’Sulm ndaj personit zyrtar gjatë kryerjes së detyrës zyrtare’’.

Njoftimi i plotë:

Stacioni policor në Ferizaj, ka arrestuar dy persona në bazë të urdhëresave të Gjykatës Themelore të Ferizajt, dënim burgimi, me nga 2 vjet :Reklamë

  • N.A ( M/SH/K), 20 vjeçar dhe
  • E.R  ( M/SH/K)   22 vjeçar

Që të dy ishin të  kërkuar për të njejtën vepër penale, në bashkëkryerje ’’Vjedhje e rëndë në vazhdim”’ .

Gjatë zbatimit të urdhëresave të gjykatës , policia ka hasur në rëzistencë tek i pandehuri N.A, i cili i ka rezistuar arrestimit të policisë, duke i sulmuar fizikisht dy zyrtar policor, të cilët kanë marr lëndime të lehta trupore. Ndaj tij është inicuar edhe një rast ‘’Sulm ndaj personit zyrtar gjatë kryerjes së detyrës zyrtare’’.

Pas kompletimit të dokumentacionit, të njëjtit dërgohen në vuajtje të dënimit.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, do të vazhdojë me realizimin e urdhëresave të gjykatës, ndaj personave që ende nuk ju kanë përgjigjur thirrjes së gjykatës .