Kapen 25 mijë euro cigare të kontrabanduara në një depo në Mitrovicë

149
kapen-25-mije-euro-cigare-te-kontrabanduara-ne-nje-depo-ne-mitrovice

Dogana e Kosovës ka kryer një kontrollë në një depo të dyshuar për mallra të kontrabanduara në rajonin e Mitrovicës. Me këtë rast është hasur në një sasi të konsiderueshme të cigareve të kontrabanduara.

Për këtë rast është njoftuar Prokuroria Themelore në Mitrovicë dhe nën udhëheqjen e tyre janë duke u ndërmarrë veprimet e nevojshme.

Ndërsa, Express mëson se vlera e mallit është rreth 25 mijë euro dhe shmangiet nga taksat doganore kapin shifrën rreth 60 mijë./Express/