Ganja e “It’s my love” e kallë me këtë pozë

192
ganja-e-“it’s-my-love”-e-kalle-me-kete-poze

“It’s my love” është shou televiziv i njoftimeve dhe lidhjeve të mundshme mes meshkujve dhe femrave në Kosovë.

Më shumë se i shikuar, ky emision është bërë i komentuar për shkak të një kakofonie mendimesh, sjelljesh dhe për komentet pa sens të opinionistëve.

Pjesë e “I’ts my love” është edhe Ganja, e cila është një nga konkurrentet më të spikatura të këtij emisioni.

Ganja është gjykuar për moshën, ama asaj nuk ia ndjen dhe po ecë përpara në shou./kosovarja

The post Ganja e “It’s my love” e kallë me këtë pozë appeared first on Gazeta Press.