Behgjet Pacolli paska qenë ‘facer’ në rininë e tij

323
behgjet-pacolli-paska-qene-‘facer’-ne-rinine-e-tij

Biznismeni dhe politikani kosovar Behgjet Pacolli është mjaft aktiv në profilin e tij në facebook.

Ai jo vetëm që poston foto e u jep përshkrime të ndryshme, por edhe komunikon me komentuesit, së fundmi, ai ka sjellë dy imazhe në njërën shihet kur ka qenë në moshë më të re e në tjetrën kështu siç është tani, ku vërehet goxha një ndryshim i madh në pamjen e tij.

Ndër të tjera, Behgjeti ka shkruar “Vendimet që merrni sot do të jenë rezultat i së ardhmes, nëse kam motivuar dikë në jetë, jam i lumtur me përpjekjet e mia”.

Rikujtojmë se Behgjet Pacolli ishte presidenti i tretë i Republikës së Kosovës.

The post Behgjet Pacolli paska qenë ‘facer’ në rininë e tij appeared first on Gazeta Press.