Aktivistja shqiptaro-amerikane: Evropa e ka larguar Thaçin, sepse donte ta kishte dorën e lirë për marrëveshje

171
aktivistja-shqiptaro-amerikane:-evropa-e-ka-larguar-thacin,-sepse-donte-ta-kishte-doren-e-lire-per-marreveshje

Kokalari ka thënë se “nëse shikojmë holl holl, sulmet Thaçit i vinin nga Evropa dhe Evropa e ka hequr Thaçin, sepse donte ta kishte dorën e lirë për një marrëveshje dhe për gjithçka që bëjnë në Ballkan”.

Ajo ka thënë se Palmer është njeri i rëndomtë në Departamentin Amerikan të Shtetit dhe nuk mund të futet në zyren e presidentit Biden, siç futej Grenell te presidenti Trump.

Dëgjoni deklaratat e saj pas minutës 34: