Palmer dhe Lajçak shkojnë bashkë ne Presidencë te Vjosa Osmani

154
palmer-dhe-lajcak-shkojne-bashke-ne-presidence-te-vjosa-osmani

Palmer dhe Lajçak paraprakisht janë takuar me krerët e opozitës.

Ata do të qëndrojnë për dy ditë në Kosovë, ndërsa nesër do ta mbajnë një konferencë të përbashkët për media.

Palmer dhe Lajçak gjithashtu do të takohen me komunitetin ndërkombëtar në Kosovë.