Një qytetar në Prizren lëndohet në vendin e punës

175
nje-qytetar-ne-prizren-lendohet-ne-vendin-e-punes

Një person ka pranuar trajtim mjekësor në spitalin e Prizrenit, pasi që derisa ishte duke punuar në kompani private, nga pakujdesi ka pësuar lëndime trupore.

Rasti ka ndodhur dje në mesditë në Suharekë dhe po hetohet nga policia.